• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • День Цивільного захисту в Андріївській другій

День Цивільного захисту в Андріївській другій

2019-10-25

Удосконалити свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірити здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя – мета проведення Дня Цивільного захисту, який був організований 25 жовтня 2019 року в Андріївській другій. По сигналу «Увага всім. Пожежа» відбулась евакуація школярів, під час якої учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій. Учні, одягнувши ватно-марлеві пов’язки разом із педагогічним і обслуговуючим персоналом школи через кілька евакуаційних виходів вийшли на вулицю у безпечне місце.Школа вклалася в нормативний час для даного навчального закладу - евакуація тривала 2 хвилини 56 с.

Заняття за розкладом цього дня були присвяченні питанням ЦЗ : комбіновані естафети з елементами виконання нормативів, контрольних питань програми «Цивільного захисту»,конкурс-захист міні-проектів «Запобігти! Врятувати !Допомогти!» 2-11 класів., змагання з чотириборства.

А інформаційний стенд ще раз нагадав школярам правила техніки безпеки в побуті для уникнення пожежі. Разом ми намагалися продемонструвати, що від правильних дій кожного залежатиме власне життя і життя товаришів. За підсумками Дня були нагороджені переможці, а саме:

на етапі комплексного об’єктового тренування І місце - учні 2-а,3,10 та 11 класів; ІІ місце- учні1,4 класів; ІІІ місце – учня 5 класу; на етапі конкурсу- захисту міні-проектів «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» І місце учні 2-а, 6-а,10 та класів, ІІ місце- учні 2-б та 5 класів, ІІІ місце- учні 3 та 8 класів. на етапі змагання з чотириборства І місце учні 10 класу , ІІ місце- учні 11 класу; на етапі комбінованої естафети з елементами виконання нормативів «Цивільного захисту»: І місце- команда « Захисники» 4 клас, «Десант»; ІІ місце- команда «Рятівники» 3 клас, команда « ЮР», ІІІ місце- команда « Дружина»
Абсолютними переможцями Дня цивільного захисту стали учні 2-а та 10 класів.

По закінченню підсумкової лінійки на усіх чекала смачна польова каша. Дякуємо учителям і дітям за злагоджені дії й бажаємо, щоб подібні заходи завжди залишалися лише тренувальними .Комісія з надзвичайних ситуацій та штаб ЦЗ Андріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 бажають всім мирного неба та безпечних умов життя!

Кол-во просмотров: 245